Horka-Somló Vendégház, szállás

szállás - borkóstoló - kirándulás

Vendégházunk a Somló hegy tövében, Somlószőlős községben található szállás az egy-két napos borkóstolóra, vagy egy-két hetes falusi kikapcsolódásra vágyó vendégeknek kínálja szolgáltatásait.

A néhány éve felújított szállás minden olyan kényelemmel felszerelt, ami a Somló környékén eltöltendő aktív kikapcsolódást és a nyugodt pihenést szolgálja. Négy szobával rendelkezünk, minden szobához fürdőszoba és WC tartozik. Minden szobában egy dupla és egy szimpla ágy található.  Az épület akadálymentesített, a fürdőszobák egyikében pedig kerekesszékes kapaszkodók találhatók. Kérjük vendégeinket, hogy foglaláskor, az üzenet résznél jelezzék, ha erre a megoldásra van szükségük.

Az szállás épületében található egy, a vendégek rendelkezésére álló konyha, hűtőszekrénnyel, edényekkel és evőeszközökkel. Így a szobák önellátó apartmanként is működhetnek. Természetesen lehetőség van a szállást reggelivel és vacsorával is foglalni. Hogy könnyebb legyen a döntés, ahhoz tudni kell, hogy a ház asszonyának főztje messze földön híres, több visszatérő vendég is kifejezetten kéri a kiváló ételeket.

A ház környékén a vendégek megtalálják a mezőgazdasági termelés nyomait is. Láthatnak gépeket és a városi gyerekeknek újdonságként ható állatokat is. A konyhába kerülő élelmiszer alapanyagok többségét a tulajdonosok maguk termelik, tenyésztik.

Az érkező vendégek járműveinek zárt parkolót biztosítunk.

A szállás a vendéglátáson kívül segít a Somló környéki kirándulások, borkóstolók szervezésében, illetve kivitelezésében is.

A Horka-Somló Vendégházhoz tartozik a Horka Pince is, ahol másfél hektárnyi szőlőterület termését dolgozzák fel és készítenek kiváló borokat. Természetesen így van lehetőség borkóstolóra is kisebb-nagyobb társaságok számára akár a pincében, akár a szállás helyiségeiben.

A vendégek rendelkezésére áll egy különleges lehetőség is. A Horka-Somló Vendégház tulajdonában álló, teljesen felújított GAZ terepjáróval lehet körbeutazni a Somló látványosságait. Ezzel könnyen megtekinthetők a hegy látványosságai, illetve az érdeklődő borkedvelőknek lehetőséget ad arra is, hogy egy napon több pince borait is kóstolhassák.

Az alábbi képekben szeretnénk megmutatni a szállás hangulatát. Szállás foglalás a (+3630) 811-6408 telefonszámon, vagy az info@horka-somlo.hu  címen  lehetséges.