GINOP Plusz-.1.2.2-22 Támogatás

GINOP Plusz-.1.2.2-22 Támogatás

2024 31 25 14 0 4 a3 fekvo vagojel nelkuli page 0001 1

GINOP Plusz-.1.2.2-22

 • Kedvezményezett neve:Horka-Somló Kft.
 • Projekt megvalósítási helye: 8483 Somlószőlős, Kossuth u. 25.
 • Projekt címe:Horka-Somló Kft. Eszközbeszerzésének Támogatása
 • Projekt azonosítószám:GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-04139
 • Elnyert támogatás:2 628 119 Ft
 • Támogatás intenzitása:70 %
 • Projekt tervezett befejezése:2023.12.31.

PROJEKT CÉLJA ÉS TARTALMA

A projekt keretében megvalósuló eszközfejlesztéssel a vállalkozás 8130-Zöldterület-kezelés, 7022-Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás és az 8121-Általános épülettakarítás tevékenységi körét is szeretnénk fejleszteni.

 

A projekt fontos részét képező, kifejezetten a zöld terület-kezelést támogató eszközök beszerzésével kiegészülne a vállalkozás eszközkészlete, amely így már alkalmas lenne összetettebb munkafolyamatok kivitelezésére is, így segítve a vállalkozás célrendszerének megvalósulását, valamint stabil, folyamatosan fejlődő gazdasági működését. Vállalkozásunk zöldterület-kezeléssel kapcsolatos szolgáltatásainak fejlesztése érdekében tervezzük:

 • 1 db a vállalkozás gépparkjába illeszthető Starex FGXH-N 155 szárzúzó, amely lehetővé teszi a hatékonyabb, gyorsabb területrendezéssel kapcsolatos munkafolyamatok kivitelezését.
 • 1 db Remet RP-120 ágaprító beszerzését, amely a tevékenység során keletkező zöldhulladék gyorsabb, modernebb kezelését teszi lehetővé.
 • 1 db Starex GFH 50 gödörfúró beszerzését. A gödörfúró használatával lehetőségünk lesz a szolgáltatás telepítéssel (gyümölcs-, díszfák telepítése) kerítésépítéssel összefüggő tevékenységeinek gyorsabb kivitelezésére.
 • Valamint 1 db GEO GBH-150 Típusú Fűnyíró beszerzését.

 

A vállalkozás ügyvitele és a különböző szolgáltatások eszközfejlesztése indokolttá teszi az IT-eszközök beszerzését is. Az új technikai fejlesztés következtében egyszerűbbé, gördülékenyebbé, gyorsabbá és ezáltal eredményesebbé válik az üzletviteli tanácsadás tevékenység megvalósítása a vállalkozás belső adminisztrációja, különböző saját online marketing tevékenységeket érintő folyamatok, és a napi ügyvitelhez kapcsolódó technikai feladatok megoldásai.  Az adminisztrációs munkafolyamataink és Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás tevékenységünk fejlesztésének érdekében tervezzük:

 • 1 db LENOVO Ideapad notebook beszerzését

Az általános épülettakarítás tevékenységi körünk fejlesztésének érdekében tervezzük:

 • 1 db Festool CTL 26 E SD ipari porszívó. Az eszköz használatával jelentősen felgyorsul a takarítással összefüggő szolgáltatásunk. A nagyteljesítményű porszívó magasabb minőségű munkát tesz lehetővé, kevesebb hasznos munkaóra felhasználásával, így növelve a vállalkozás kapacitását.

 

A pályázat keretei között beszerzésre kerülő eszközök lehetővé teszik a modern, előremutató, magas színvonalú munkavégzést és a költséghatékony, gazdaságos működést. A beszerzés következtében tovább fejlődhet a vállalkozás kapacitása, az így kialakuló bővülő infrastrukturális háttér lehetővé teszi a tervezett portfólióbővítés további fejlődését, valamint egy lehetséges létszámbővítés kivitelezését is. A pályázat a vállalkozás hosszútávú működését is szolgálja, mert egy üzletileg is megalapozott kapacitás és portfolió bővítéssel csökkenne a szervezet üzleti, ágazati kitettsége.